Nu også som blogger #Bellasmadunivers

Nu også som blogger #Bellasmadunivers

Hej Foodies ★

Velkommen til Bellasmadunivers. Mit navn er Isabella Vlk, jeg er 22 år gammel og bor i Aarhus C. Jeg er nok definitionen på en ægte Foodie. Jeg elsker at lave mad, og især også at spise mad. Jeg mener at mad skaber glæde (meget!) og at det er noget som vi alle nyder at samles om. Faktisk vil jeg mene, at god mad giver god karma.
Alt i alt er min favorit ting i verden, gode madoplevelser, og derfor kunne jeg godt tænke mig at dele dem med dig.

Jeg har pt. en youtube-kanal kørende ved navn ?Bellasmadunivers? – tjek den ud, og kunne udover det, godt tænke mig en sideløbende blog (den er hermed lavet). Dette er en blog, hvor alle mine opskrifter og madoplevelser kommer til at ligge på skrift.

Så nu kan du altså både følge mine madoplevelser og min madlavning på video og tekst (what?s not to like?). Mit madunivers består af alt fra sundere alternativer, til de mest syndige kager og lækkerier. I mit hoved er det kun fantasien der sætter grænser, og helst ikke sundheden – I hvert fald ikke hele tiden.

Udover at være en Foodie, arbejder jeg pt. i en bager og som husmodel hos VILA, bestseller.
Jeg har dog planer om at starte på uddannelsen som markedsføringsøkonom til vinter.

Det var kort om mig og mit madunivers. Planen for dette indlæg, var egentlig bare, en kort intro til bloggen og et godt forsøg på at nævne ordet mad, så mange gange så muligt i et indlæg. #madmadogmad

Jeg håber du vil følge med fremover, jeg er sikker på at du ikke kommer til at fortryde det (god mad skuffer aldrig!).

Knus og go’ madkarma ★
Isabella

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu også som blogger #Bellasmadunivers