Dadelkugler med kakao og peanuts

Chiagrød

Hej Foodies ★

Endnu en opskrift på banen, denne gang på en lækker chiagrød. Jeg tror de fleste mennesker er blevet bekendt med chiafrø, de små, sunde og meget proteinholdige frø.

Min yndlingsmåde at spise chiafrø på er i chiagrød. Stil chiafrøene i blød natten over, så har du den nemmeste morgenmad morgenen efter.

Som altid kan den toppes med alt det du bedst kan li’.

 

Ingredienser (30 kugler):

  • 2 spsk chiafrø (Ligges i blød aftenen inden, ca. 2/3 af en dl vand)
  • 250 g skyr (Jeg brugte naturel, vaniljeskyr er også lækkert, hvis man er til en mere sød grød)
  • 50 g optøede vilde blåbær
  • 1/2 banan
  • 1/2 kiwi
  • 5-6 hindbær
  • En lille håndfuld mandler

 

Fremgangsmåde:

Først klargøres toppingen, dvs. at banan, kiwi og mandler skæres/hakkes.
Herefter blandes de udblødte chiafrø i skyren, så tilsættes de optøede vilde blåbær. Det hele røres rigtig godt sammen. (Tilsæt evt. lidt vaniljesukker eller stevia, hvis du godt kan li’ en sød grød)Til sidst toppes grøden så den er værdig til instagram.

Følg som altid dette link og find min video-opskrift: https://youtu.be/wO1by6HdBzU

Knus og go’ madkarma ★
Isabella

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Dadelkugler med kakao og peanuts