Marengs med saltkaramel

Sund Chokolade grød

Hej Foodies ★

Her kommer endnu en lækker opskrift til morgenmaden. Dette er en ny version af den ellers lidt kedelige havregrød, nemlig en sund chokolade grød.
Den smager syndigt men er stadig sund og mættende.

Nogle kan måske undre sig over at der er tilsat et æg, som man normalt ikke gør i havregrød. Jeg gør det fordi ægget gør grøden cremet (Meget!) og lækker, og så mætter den endnu mere. Jeg har en sund appetit, så jeg har brug for en mættende morgenmad, ellers er jeg sulten igen en halv time efter jeg har spist. #lifestruggles

Top den med dine yndlings ting og få en god start på dagen.

 

Ingredienser (2-3 pers):

Grød:

  • 4 dl havregryn
  • 7 dl mælk/vand (Jeg brugte halv-halv)
  • 2 spsk rå kakao (uden sukker)
  • 1/2 tsk salt
  • 1 æg

Topping:

  • 2 kiwier
  • 1 banan
  • 6 brombær
  • 1 spsk chiafrø
  • 2 spsk karamel
  • Sukkerfri sirup (efter behov)
  • Lidt skovsyre

 

 

Fremgangsmåde:

Kiwi og banan skæres ud i mundrette stykker og alt andet topping findes frem så det er klar til brug.

Kom havregryn i en gryde, tilsæt kakao og salt. Rør godt sammen. Tilsæt så mælk/vand. Igen røres der. Giv grøden 5-7 min. ved medium varme, herefter tilsættes ægget og der røres godt. Grøden skal herefter have omkring 5 min. mere, til den har en god konsistens. (Se evt. video her )

Anret derefter grøden med topping. Her skal der nævnes at der selvfølgelig kan bruges lige præcis det topping, man elsker eller lige har liggende. Det er kun fantasien som sætter grænser.

Ved at følge dette link kan i finde opskriften som video (what): https://youtu.be/iIOOCLeR_s0

Knus og go’ madkarma★
Isabella

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Marengs med saltkaramel