Hokkaidosuppe

Laksesnurrer

Hej Foodies ★

Vi kender efterhånden alle sammen til de meget populære kanelsnurrer. I dag vil jeg give et bud på en anden form for ?snurrer?, nemlig laksesnurrer. De er lavet med en fuldkornsdej, laks, flødeost, dild og andre lækre ting.

Jeg har valgt den nemme udvej, med en færdiglavet dej, men hjemmelavet dej fejler bestemt heller aldrig noget (tværtimod). Jeg har selv en travl hverdag og synes derfor det er dejligt med nogle nemmere alternativer engang imellem.
Jeg håber i synes om opskriften og har lyst til at prøve den.

 

Ingredienser (30 kugler):

  • 400 g pizzadej
  • 150 g koldrøget laks
  • 150 g flødeost
  • 50 g hytteost
  • En håndfuld dild
  • Saften af ½ citron
  • 1 tsk. sukker
  • Krydderier (Efter behov)
  • Salt og peber (Efter behov)

Fremgangsmåde:

Bland flødeost og hytteost. Tilsæt saften af en ½ citron, sukker, salt, peber og andet krydderi. Herefter røres det godt sammen.

Hak dild og skær laksen ud i små stykker.
Udrul pizzadejen til rektangel (ca. 25×45).

Fordel osteblandingen, laks og dild på dejen.
Herefter skal dejen foldes og snurrerne skal laves. Hvordan man gør det kan findes i min video her .
Laksesnurrerne skal bages ved 185 grader i 20-25 min. De skal have en fin gylden farve når de er færdige.

Opskriften findes på video her: https://youtu.be/UeXVTtalmmE
Knus og go’ madkarma ★
Isabella

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hokkaidosuppe