Brunch ideer

Let’s get personal

Hej Foodies ★

I dag har jeg lavet et lidt anderledes indlæg. Denne gang omhandlende mig som person. 10 facts omkring mig, i kategorien mad og sundhed selvfølgelig.

Jeg synes selv det er underholdende at læse den slags indlæg, så jeg tænkte at jeg da også ville kaste mig ud i et.

Nogle facts er sjove, andre er udelukkende informative (Da jeg jo er et spændende menneske, selvfølgelig).

Men lad os bare komme i gang!

1. Jeg HADER køkkenmaskiner som larmer. Og ja det lyder måske mærkeligt for en foodie som mig. Men jeg kan næsten ikke holde ud at høre på sådan en larm, og jeg vil generelt hellere undgå det og så røre en dej i hånden (selvom det ikke altid er hensigtsmæssigt). Faktisk bruger jeg kun køkkenmaskiner som larmer, hvis jeg er tvunget og ikke kan lave dem på gammeldags manér. F.eks. kan man jo ikke undgå det ved dadelkugler og smoothies.

2. Jeg har det stramt med at bestille en pizza fra et Pizzaria. Jeg kan ikke forklare hvorfor, men det falder mig slet ikke naturligt. Alt andet take-away /fastfood er jeg gode venner med, men pizzaen giver mig dårlig samvittighed.
Jeg kan dog godt lokkes til at bestille en lækker italiensk pizza på en restaurant, men en fed og snasket pizzaria-pizza finder du nærmest aldrig i min hånd.

3. Som nok ikke overrasker nogen, så har jeg viet mit liv til avocado. Men let?s be honest, der er jo intet der stikker en god avocado.

4. Jeg elsker at lave sundere alternativer til kager og søde sager. Mit store problem ligger bare i, at jeg så kommer til at spise 3 stykker af den ?sunde? kage i stedet for 1. Så i princippet indtager jeg flere kalorier, end hvis jeg bare havde spist et stykke usundt kage. Men ideen om at kagen er sundere, gør at jeg i mit hoved tænker at det er okay at spise meget af den (Hvilket jo er dumt!).

5. Jeg kan ikke fordrage at lave cardio. Jeg synes det er forfærdeligt kedeligt og jeg tænker kun på hvornår jeg mon er færdig, imens jeg er i gang. Jeg begynder faktisk ligefrem at tælle sekunderne i minutterne, så kedeligt synes jeg det er. Dog har jeg mig en, hvis jeg selv skulle sige det, ret godt selvdisciplin, som gør jeg får lavet min cardio alligevel. #gostubbornness

6. Når jeg finder noget jeg godt kan li? at spise, spiser jeg det HELE tiden. Så har jeg altså en periode hvor det ingen ende vil tage, og pludselig rammer jeg muren og jeg synes det smager kedeligt. Dog er det ikke gældende for avocado. #avoislife

7. Min livret er mad, som betyder at jeg ikke har nogen livret. Jeg kan simpelthen ikke vælge, der findes alt for mange gode ting. Det er som om jeg forestiller mig at hvis jeg vælger noget ud, er det det eneste jeg får lov at spise resten af mine dage.

8. Jeg elsker madprogrammer. Jeg kan sidde og hygge mig med sæson efter sæson af masterchef. Og ikke kun den danske, men også den engelske, australske, amerikanske, den med juletema og den med børn. You name it, jeg har set dem alle

9. Jeg er for den observante seere laktoseintolerant og det er også grunden til at jeg selvfølgelig bruger laktosefri produkter i min madlavning (som kan ses i mine videoer).

10. Jeg har elsket at lave mad siden jeg var lille. Jeg sad altid oppe på køkkenbordet og kiggede på at min mor lavede mad. Det er og bliver en evig stor interesse #madmadogmad.Jeg håber i fandt mine små finurligheder interessant, og måske også trak på smilebåndet i ny og næ. Måske i også selv kan nikke genkendende til nogle af tingene.
Hav en dejlig dag.

Knus og go’ madkarma★
Isabella

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch ideer