Salat med rodfrugter

Risotto med svampe og squash

Hej Foodies ★

I dag vil jeg dele en opskrift på en fantastisk italiensk ret, nemlig risotto. Jeg har valgt at lave min med svampe og squash og det smagte skønt.

Jeg har været så heldig at få tilsendt nogle lækre sager fra Det Italienske Køkken, hvilket også er her risottorisen og olivenolien kommer fra. Deres risottoris er utrolig lækre, da du f.eks. kan få dem med tomat og basilikum som den jeg har brugt her.
Tjek deres hjemmeside ud her, de har en masse fantastiske varer.

 

 Ingredienser (2-3 pers):

  • 250 g risottoris (Fra Det Italienske Køkken med basilikum og tomat)
  • 2 pakker svampe
  • 1 squash
  • 1 løg
  • 2 hvidløg
  • 2 bouillonterninger + 5 dl. vand
  • 100 g Parmesanost
  • 1 spsk. smør
  • Olivenolie (Igen en fra Det italienske køkken)
  • Salt
  • Frisk basilikum til pynt

 

Hak løg og hvidløg, og skær derefter svampe og squash ud.

Kom lidt olie i en gryde og svits løg og hvidløg af. Kom så risottoris i gryden og svits dem kort af sammen med løgene.

Nu skal svampene og squashen i gryden og de steges i ca. 3 min. Herefter tilsættes vand og bouillonterninger og risottoen får lov at stå og simre i ca. 15 min til risene er ?al dente?, det vil sige bløde men med en anelse hårdhed tilbage.

Imens risottoen koger hakkes/rives parmesanosten.

Lige inden risottoen er færdig tilsættes smør, parmesanost og der smages til med salt. Servér med frisk basilikum på toppen.

Som altid kan i finde opskriften, i videoform, her.

Knus og go’ madkarma ★

Isabella

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med rodfrugter