Chokolade smoothie bowl

Pasta med kødboller i tomatsauce

Hej Foodies ★

I dag vil jeg dele en lækker italiensk opskrift. Nemlig på en omgang pasta med kødboller i tomatsauce. Jeg har brugt både pasta, tomatsauce og olivenolie fra Det Italienske Køkken (sponsoreret), de har SÅ mange skønne produkter. Tjek dem ud hvis du er til italiensk mad. NAM! Men nu til opskriften.

Ingredienser (2-3 pers):

 

  • 1 pose pasta (250 g)
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 glas tomatsauce (280 g)
  • Olivenolie til stegning
  • Parmesanost (efter behov)
  • 1 løg
  • 1 hvidløg
  • 1 æg
  • En håndfuld basilikum
  • Salt og peber
  • Tørret basilikum

 

Fremgangsmåde:

 

Hak løg, hvidløg og basilikum. Bland så disse ting med kødet i en stor skål. Tilsæt herefter ægget, salt, peber og tørret basilikum. Rør det hele godt sammen.

Kom pasta og salt i en gryde og sæt det i gang med at koge. Rul imens kugler af farsen og steg dem på en varm pande med olivenolie.

Mens der steges og koges klargøres parmesanosten (riv eller skær). Til sidst hældes tomatsaucen, i panden, over kødbollerne og det får lov at simre i 5 min.

Anret din tallerken med pasta, kødboller i tomatsauce, parmesanost og frisk basilikum.

Som altid kan i finde opskriften her , i videoform.

Knus og go’ madkarma ★

Isabella

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokolade smoothie bowl