Et af Aarhus mest klassiske og bedste brunchsteder

Grissini med pesto

Hej Foodies ★

Endnu en opskrift fra mig! Denne gang er det dog bagværk, nemlig hjemmelavet grissini med pesto. De er perfekte til en tapas anretning, men også som et lille mellemmåltid. De er virkelig lækre og forsvandt ret hurtigt herhjemme. Jeg har lavet dem med rød pesto, men de kan snildt laves med grøn pesto eller andet lignende hvis man er mere til det. 1, 2, 3 bag!

Ingredienser (16 stk.):

 

  • 500 g hvedemel
  • 150 g fuldkorns hvedemel
  • 20 g gær
  • 3,5 dl lunken vand
  • 1 tsk. salt
  • ½ dl olivenolie
  • 1 glas rød pesto

Fremgangsmåde:

Opløs gæren i lunken vand. Tilsæt salt og olie, og rør derefter grundigt. Kom fuldkornsmel i og rør igen.
Tilsæt så hvedemel lidt af gangen, mens der røres og til sidst æltes. Lad dejen hæve i 30 min.

Spred mel ud på et bord. Rul dejen ud til et stort rektangel, og smør det hele med pesto. Fold så dejen over på den lange led og luk toppen. Skær strimler ud (på den korte led) af 2,5 cm. Se gerne video her , hvis der opstår tvivl om hvordan det skal gøres.

Twist strimlerne og træk dem lange.

Bag dem i 15-20 min ved 180 grader, de skal gerne blive en smule gyldne.

Som altid kan i finde opskriften her , i videoform.

Knus og go’ madkarma ★

Isabella

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et af Aarhus mest klassiske og bedste brunchsteder