Salat med spidskål, avocado og hindbær

Bella and the juice

Hej Foodies ★

I dag er det søndag, og solen skinner (I hvert fald i Aarhus). Det jeg elsker allermest ved et lunere vejr er alle de lækre frugter og bær, der kommer i sæson. Jeg spiser rigtig meget frugt, nogle gange næsten for meget, men jeg ELSKER det!

Jeg har været så heldig at få tilsendt en frugtkasse af Økovejen.dk, men en masse lækkert økologisk frugt (Se billede). Det først jeg tænkte var, at jeg selvfølgelig skulle juice noget af det – jeg fik nemlig en slowjuicer i julegave af min Far. Udover det var der nogle bananer i, som var perfekt modne til bananpandekager (Haps). Når jeg laver friskpresset juice, bruger jeg kun økologisk frugt og grønt. Så er jeg både fri for pesticider og sprøjterester i juicen, og frugterne kan komme i juiceren uden at blive skrællet.

Så lørdag morgen fik min kæreste og jeg altså en luksusmorgenmad med friskpresset juice og bananpandekager! Jeg skal nok skrive opskrifterne nederst i indlægget.

Min oplevelse med Økovejen.dk har været super god. De har ikke kun grøntsags-/ og frugtkasser men også diverse andre økologiske lækkerier. De har faktisk alt fra personligt pleje til kolonialvarer. Giv dem et besøg!

 

Bananpandekager (Portionen på billedet – 2 pers)

  • 4 bananer
  • 3 æg
  • 2 scoops proteinpulver
  • 1 spsk. bagepulver
  • Lidt salt
  • Kokosolie til stegning

Juice (Ca. to fyldte kander)

  • 6 appelsiner
  • 5 æbler
  • 3 pærer
  • 1 lille ananas

 

Hav en dejlig søndag!

Knus og go’ madkarma★
Isabella

Reklame for Økovejen.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Salat med spidskål, avocado og hindbær