21 random facts om mig

Brownie med fyld af cookie dough

design-uden-navn-kopi-6

Hej Foodies ★

Nu til en kage som mange har efterspurgt en opskrift på. Nemlig en brownie med fyld af cookie dough smurt med chokolade frosting, NAM! Og så med en ret så instagram worthy topping. Jeg har lavet den her kage de sidste 3 år til min fødselsdagsbrunch og den falder ALTID i god jord.

Opskriften på selve kagen og cookie dough fyldet er stjålet fra min søde veninde Ditte, opskriften på dette kan altså findes på hendes blog Konditte.dk. Ellers kan i også se fremgangsmåden i min video her.

Jeg deler dog min opskrift på chokolade frosting og topping her i indlægget.

Frosting:

500 g flormelis

100 g blødt smør

1 dl lun mælk (35-37 grader)

1,5 dl rå kakao

3 tsk. Vaniljesukker

 

Bland det hele og rør det grundigt sammen mens mælken tilsættes lidt ad gangen. Kom frostingen over i en sprøjtepose og den klar til at brug.

Topping:

1 lille bakke jordbær

1 pakke hindbær

1 granatæble

Evt. spiseligt guld

 

Fremgangsmåden til pyntning af kagen kan findes på video her.

Jeg håber at i har lyst til at prøve opskriften, den er i hvert fald helt vildt lækker.

Knus og go’ madkarma ★

Isabella

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21 random facts om mig