Lækker wok med kylling og kokosmælk

Hjemmelavede naanbrød

Hej Foodies ★

Jeg bager ikke så tit, men jeg er blevet helt vildt med at lave svampede og lækre naanbrød. De passer perfekt til humus, tzatziki eller haydari.

Ingredienser (6 brød):

  • 2 dl vand
  • 25 g gær
  • ½ tsk. salt + peber
  • 2 hvidløg
  • 1 spsk. Sukker
  • 300 g hvedemel
  • Olivenolie til stegning

Fremgangsmåde:

Opløs gæren i vandet. Kom derefter salt + peber, sukker og knust/fint hakket hvidløg i og rør godt.

Bland melet i indtil dejen ikke længere sidder fast på fingrene.

Lad dejen hæve i 1 time et lunt sted, med et viskestykke over.

Del dejen op i 6 dele, og rul dem flade. Steg dem på begge sider i rigeligt olivenolie, på en pande med høj varme. De skal ca. have 1,5 min. på hver side.

Enjoy!

Knus og go’ madkarma ★

Isabella

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker wok med kylling og kokosmælk