Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bellasmadunivers.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bellasmadunivers.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bellasmadunivers.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Opskrifter | Bellasmadunivers
efterårssalat med kylling og grønt

Efterårssalat med kylling og grønt

Efterårssalat med kylling og grønt er en sund, lækker og mættende salat. Den er let at lave og fyldt med smag.

Kyllingeruller med pesto og mozzarella

Kyllingeruller med pesto og mozzarella

Kyllingeruller med pesto og mozzarella er nemme at lave og smager fantastisk. Servér dem med en frisk salat og sprøde kartofler.

Chili con carne med kylling

Chili con carne med kylling

Chili con carne med kylling er et nemt og lækkert forslag til aftensmaden. Den serveres med bl.a. ris, tortilla chips og avocado.

ravioli med svampe og kylling

Ravioli med svampe og kylling

Ravioli med svampe og kylling er en utrolig lækker og smagfuld ret. De passer perfekt som en forret eller som tilbehør til maden.

Rød karry med kylling og sød kartoffel

Rød karry med kylling og sød kartoffel

Rød karry med kylling og sød kartoffel er en smagfuld og lækker thailandsk ret. Retten består af bl.a. kylling, grøntsager og en masse smagsgivere.

Sund salat med varmrøget laks

Sund salat med varmrøget laks

Sund salat med varmrøget laks er en super nem, lækker og frisk sommersalat. Den er fyldt med lækre sager og kan spises med god samvittighed.

Couscous salat med kylling stegt i karry

Couscous salat med kylling stegt i karry

Couscous salat med kylling stegt i karry er en nem og lækker idé til aftensmaden. Servér det med hjemmelavede naanbrød/fladbrød og haydari.

salat med kylling og grillede grøntsager

Salat med kylling og grillede grøntsager

Salat med kylling og grillede grøntsager er en sund og nem salat. Den er fyldt med bl.a. grillet squash, aubergine og asparges. MUMS!

Pizza med kylling og grønt

Pizza med kylling og grønt

Pizza med kylling og grønt er en skøn sommerpizza fyldt med lækre sager. Pizzadejen er nem at lave og skal bare passe sig selv på køl natten over.