efterårssalat med kylling og grønt

Efterårssalat med kylling og grønt

Efterårssalat med kylling og grønt er en sund, lækker og mættende salat. Den er let at lave og fyldt med smag.

farverige brød med kylling

Farverige brød med kylling

Farverige brød med kylling er meget nemme at lave og så smager de helt fantastisk. Udover det er de utroligt dekorative og flotte.

Sund salat med varmrøget laks

Sund salat med varmrøget laks

Sund salat med varmrøget laks er en super nem, lækker og frisk sommersalat. Den er fyldt med lækre sager og kan spises med god samvittighed.

salat med kylling og grillede grøntsager

Salat med kylling og grillede grøntsager

Salat med kylling og grillede grøntsager er en sund og nem salat. Den er fyldt med bl.a. grillet squash, aubergine og asparges. MUMS!

Tomatsalat med kylling

Tomatsalat med kylling

Tomatsalat med kylling er en lækker og frisk salat som passer perfekt til en lun sommeraften. Den er super nem at lave og er færdig på under 30 min.

Citrussalat med kylling og fetaost

Citrussalat med kylling og fetaost

Citrussalat med kylling og fetaost er en nem sommersalat som smager skønt. Salaten er et godt forslag til en sund frokost på en varm sommerdag. 

Grøn toast med kylling og avocado

Grøn toast med kylling og avocado

Grøn toast med kylling og avocado er en nem og lækker frokost. Den er fyldt med kylling vendt i grøn pesto, avocado, ost og rucola.

Avocadomad med kylling og tomat

Avocadomad med kylling og tomat

Avocadomad med kylling og tomat er et sundt og lækkert bud på en skøn frokost. Avocadomaden er toppet med kylling, hytteost og tomat. MUMS!

Salat med kylling og kikærter

Salat med kylling og kikærter er en sund og lækker salat som er super nem at lave. Den er perfekt til frokost eller som en nem aftensmad.