3 gode dressinger

De kan bruges til diverse salater. Nr. 1 er spicy og er god til en frisk salat, nr. 2 er sød og krydret og er god til en syrlig salat og nr. 3 er perfekt til sommerens salater.

Bagte auberginer

Endnu en opskrift fra mig, denne gang på bagte auberginer. De er smagfulde og nemme at lave. En perfekt ret som tilbehør til aftensmaden.

Hjemmelavede naanbrød

Jeg bager ikke så tit, men jeg er blevet helt vildt med at lave svampede og lækre naanbrød. De passer perfekt til humus, tzatziki eller haydari.

Salat med aubergine

Jeg har fået nogle forespørgsler på den her opskrift på min instagram, så jeg tænkte at jeg ville dele den med Jer i dag. Det er klart en af mine favorit salater for tiden, prøv den!

Salat med speltkerner

Endnu en opskrift fra mig! Jeg elsker at lave lækre og mættende salater, som alternativ til ris/pasta/kartofler, eller bare som en måltidssalat.

Salat med spidskål, avocado og hindbær

Jeg elsker salater! I alle afskygninger. I dag vil jeg dele en opskrift på en lækker salat med spidskål, avocado, hindbær og andet godt.

Salat med rodfrugter

Mangler du en spændende salat at servere til bøffer, kylling og lignende eller måske vil du gerne finde et sundere alternativ til kartofler og pasta? Så læs med her!