Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling.

Æggekage med kylling og grøntsager er en sund og lækker ret som kan spises til brunch/morgenmad eller som en let aftensmad.
Æggekage er så nem at lave, og kan laves på MANGE forskellige måder. Denne er lavet med kylling, champignon, spinat og hytteost. Jeg lavede den i små pander, som ville være perfekte til en brunch, men man kan også bruge en normal størrelse pande. Det gode ved æggekage er, at det kan spises til alle måltider – både som morgenmad, frokost og til aftensmad.
Æggekagen er sund og kan spises med god samvittighed. Undlad evt. revet ost hvis den skal være endnu sundere.

Jeg har selvfølgelig benyttet Frijsenborg Herregårdkylling, som jeg jo altid gør. Meeen det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse for de af Jer, som har benyttet sig af mine opskrifter før.

Jeg håber ellers at i har haft en dejlig februar måned indtil nu. Er jeg den eneste som synes at disse kolde måneder, er en smule svære at trække sig igennem? Jeg kunne i hvert fald godt snart trænge til noget solskin.
Husk som altid at følge med inde på min Instagram profil ‘Isabellavlk‘. Her deler jeg endnu mere mad og lidt glimt fra min hverdag.

Prøv også: Toast med kylling og ost