Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Asiatisk rissalat med kylling er en lækker og mættende salat som de fleste kan li’. Den er fyldt med gode sager og super sund.

Jeg har nævnt det et par gange efterhånden, men jeg ELSKER råvarer fra det asiatiske køkken. Derfor har jeg endnu engang eksperimenteret med en lækker asiatisk opskrift. Opskriften er selvfølgelig lavet med Frijsenborg Herregårdskylling. Rissalaten er super nem at lave og består af få elementer.

Udover kylling består salaten bl.a. af sorte ris, mango og avocado. Dem som kender mig ved, at jeg elsker avocado og mango. Så hvis det er en del af en ret, så elsker jeg retten. Det er selvfølgelig også tilfældet her, så PRØV DEN!
Asiatisk rissalat med kylling er også god til madpakken, da de sorte ris holder dig mæt længe.

Hvis I er ligeså glade for det asiatiske køkken som jeg er, har jeg flere opskrifter jeg synes I skal prøve. Herunder asiatiske gourmet hotdogs med kylling, asiatisk salat med kylling og risnudler og asiatisk inspirerede avocadomadder. Jeg lover Jer, at i ikke vil fortryde det.

Husk som altid at følge min profil på Instagram. Jeg hedder ‘Isabellavlk‘ og det ville gøre mig så glad, hvis I havde lyst til at følge med derinde.