Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Avocadomad med kylling og tomat er et sundt og lækkert bud på en skøn frokost. Avocadomaden er toppet med kylling, hytteost og tomat. MUMS!

Nu til en sand favorit hjemme hos mig. Nemlig AVOCADOMADDER! Dem som kender mig godt ved, at jeg elsker alt med avocado. Derfor tænkte jeg at det var på tide med endnu en opskrift på en avocadomad.
Som nævnt er den lavet med kylling og andre gode sager. Kyllingen sørger for at avocadomaden mætter godt og så smager det bare skønt.

En avocadomad med kylling og tomat er super nemt at lave og så er det noget de fleste kan li’. Pga. corona-virus er vi alle meget hjemme og der er derfor lidt ekstra tid til, at kredse om madlavningen. Så hvorfor ikke give sig i kast med en lækker avocadomad?

Jeg har selvfølgelig benyttet lækre kyllingebryster fra Frijsenborg Herregårdskyllinger. Det er kylling uden tilsat vand, hvilket er det mest optimale. Specielt når kyllingen skal steges på panden.

Jeg håber i blev inspireret til at hoppe i køkkenet og lave en masse lækre avocadomadder. Jeg ved i hvert fald godt hvad jeg snart skal have til frokost igen.

Prøv også: Avocadomad med laks