Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Bagt kylling med hvidløg og persille er et foreslag til en super lækker aftensmad. Servér kyllingen med en salat og nogle sprøde fritter.

Jeg elsker kylling – som i nok ved. Derfor tænkte jeg, at det var på tide, at dele endnu en opskrift med en hel kylling. Denne opskrift på bagt kylling med hvidløg og persille giver en saftig og lækker kylling fyldt med smag.
Kyllingen er lavet med både hvidløg, citron, persille og andre krydderier. Mums det blev lækkert!
Den hele kylling er endnu engang en Frijsenborg Herregårdskylling.

Jeg serverede kyllingen med en sprød salat og de lækreste pomfritter. Opskriften på pomfritterne kan allerede findes på bloggen. Det blev et super lækkert måltid, som er perfekt til en fredag eller lørdag aften hvor man har lidt ekstra tid til at kredse om maden.
Hvis du har kylling til overs, så brug det evt. dagen efter i en sandwich – det smager hammer godt. Meeeen, hvis man er 3-4 personer, forsvinder hele kyllingen nok på en aften.

Husk som altid at følge med på min profil på instagram-profil. Her deler jeg endnu mere inspiration til madlavning, spisesteder og lidt glimt fra mit liv. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘, følg følg følg!

Prøv også: Fuldkornsbagels med persille-/citronkylling