En buddha bowl er er ligeså lækker og fyldig som den ser ud. Den kan både spises til frokost og aftensmad og giver god mæthedsfornemmelse hele dagen. Bowlen er vegansk, så hvis du sætter pris på vegansk mad eller bare godt kan lide, at holde kødfrie dage, så skal du prøve denne bowl.

Jeg har valgt at bruge hokkaido græskar i denne bowl. Hovedsageligt fordi jeg elsker græskar, men også fordi at årstiden siger græskar. Græskar er ikke så kalorietungt og er fyldt med gode vitaminer, så du kan spise løs med god samvittighed.

Udover det har jeg tilføjet alt hvad mit hjerte ellers begærer, feks. avocado og tomat. Det gode ved en buddha bowl er, at man kan bruge lige præcis de ingredienser man har lyst til. Du kan altså tilføje og fravælge præcis som du har lyst til.

Jeg har også delt en video, hvor du lære hvordan man laver de famøse avocadoroser. De er jo så fine, og vil med sikkerhed imponerer dine gæster. Link til min video-opskrift, kan findes på Bellas Madunivers og min youtube-kanal.

Hvis du er vild med buddha bowls, skal du også hoppe ind og prøve min opskrift på buddha bowl med sød kartoffel, rød quinoa og grøntsager.