Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Chili con carne med kylling er et nemt og lækkert forslag til aftensmaden. Den serveres med bl.a. ris, tortilla chips og avocado.

Endnu en lækker opskrift i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling er havnet på bloggen. Denne gang på en klassisk ret lavet med et twist. Jeg har nemlig lavet en chili con carne, hvor jeg har brugt kyllingefars istedet for fars af oksekød. Det blev virkelig lækkert!
Jeg synes personligt sagtens man kan erstatte oksekødet med kylling. Så hvis du gerne vil spise mindre oksekød, men holder af retter hvor man normalt bruger oksekød er dette et godt bud på et alternativ.

Chili con carne med kylling var en sikker vinder herhjemme og det er bestemt ikke sidste gang denne ret står på menuen. Jeg toppede med creme fraiche, avocado, koriander og limesaft. Yderligere serverede jeg retten med en base af ris og tortilla chips. En super lækker kombination!

Husk som altid, at følge med hos mig, inde på Instagram. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘ og her deler jeg endnu mere mad, inspiration til spisesteder og lidt glimt fra min hverdag. Det ville gøre mig utrolig glad, hvis du havde lyst til at følge med.

Prøv også: Kyllingelår med honning og chili