Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Couscous salat med kylling stegt i karry er en nem og lækker idé til aftensmaden. Servér det med hjemmelavede naanbrød/fladbrød og haydari.

Jeg elsker mellemøstens køkken! Dette er bl.a. grundet at mellemøstligt mad er fyldt med skønne krydderier og fyldt med smag. Derfor tænkte jeg at jeg ville dele endnu en mellemøstlig opskrift med jer. Denne gang faldt valget på en ret med couscous. Couscous smager fantastisk og så er det super hurtigt og nemt at tilberede.
Resultatet blev den lækreste couscous salat med kylling stegt i karry. Simpelt og utroligt velsmagende. Som nævnt i ovenstående vil jeg anbefale, at servere det med hjemmelavet naanbrød eller fladbrød og f.eks. haydari eller hummus. Du kan selvfølgelig finde opskrifter på alle tingene på min blog.

Som i nok ved, har jeg selvfølgelig brugt Frijsenborg Herregårdskylling. Dansk kylling i god kvalitet OG uden tilsat vand. Hvilket der faktisk er tilsat ret meget af i noget kylling. Frijsenborg Herregårdskylling kan købes i COOPs butikker.

Ellers håber jeg i får nydt sommeren, til trods for, at det danske vejr endnu ikke har vist sig fra sin bedste side. Mon ikke vi får nogle flere dage med sol og varme. Det vælger jeg i hvert fald at tro på.