Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Efterårssalat med kylling og grønt er en sund, lækker og mættende salat. Den er let at lave og fyldt med smag.

Efteråret er for alvor kommet og det er begyndt at blive koldere. Jeg tænkte derfor det var et godt tidspunkt, at dele en opskrift på en lækker efterårssalat. Jeg elsker salater, og spiser dem gerne hele året rundt.

Denne salat skriger efterår og består af bl.a. grønkål og søde kartofler. Udover det har jeg selvfølgelig tilføjet Frijsenborg Herregårdskylling. Det gør at salaten mættende og kan spises som et måltid. Salaten er toppet med fetaost, granatæblekerner og en lækker balsamico-dressing. MUMS! Og så er salaten også virkelig nem at lave, så det er bare med at komme igang.

En efterårssalat med kylling og grønt, er perfekt til de travle hverdage hvor maden skal være let og sundt. Det er en god måde at få grøntsager på, uden at gå på kompromis med smag eller mæthed.

Hvis du ønsker inspiration til flere efterårssalater synes jeg også du skal prøve mine opskrifter på sund salat med kylling og granatæble og salat med grønkål og hokkaido græskar. Begge salat er skønne og fyldt med lækre sager.

Husk som altid at følge med inde på min profil på Instagram. Her hedder jeg ‘Isabellavlk‘.