Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Farverige brød med kylling er meget nemme at lave og så smager de helt fantastisk. Udover det er de utroligt dekorative og flotte.

Endnu en farverig opskrift fra mig! Denne gang har jeg lavet de lækreste brød med en masse farver.
Jeg har brugt saftigt surdejsbrød fra bageren, hvilket gør det til en meget nem og hurtig ret. Udover det kan du enten vælge at lave din hummus selv eller købe den færdiglavet. Kyllingen er revet og vendt i bl.a. persille og citronsaft.
Jeg har selvfølgelig benyttet Frijsenborg Herregårdskylling, som jeg plejer 🙂

Det gode ved denne slags brød er, at de kan toppes med alverdens ting. Jeg har valgt at bruge hummus og most avocado som smørrelse, herefter kommes kyllingen på, og så har jeg toppet med diverse lækre sager. Men man kan som nævnt bruge de ting man aller bedst kan li’.
Jeg vil love at dine gæster bliver meget imponeret, hvis du serverer disse farverige brød med kylling for dem. Det er f.eks. et godt forslag til en nem frokost.

Husk som altid at følge med på min Instagram-profil. Her deler jeg endnu mere inspiration til mad, spisesteder og lidt glimt fra mit liv. Det ville gøre mig rigtig glad, hvis du ville hoppe ind og følge med.

Prøv også: Asiatisk inspireret avocadomad med kylling