Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Forretter til nytår begynder at være aktuelt, og derfor tænkte jeg, at jeg ville dele et par bud på små nemme retter med kylling.

Det bedste ved nytår er for mit vedkommende klart maden. Den er altså bare altid lidt mere lækker end normalt.
I år skal jeg faktisk ikke selv lave maden til nytår, men vi bestiller en menu udefra. Meeen jeg har stadig meldt mig til, at lave små snacks og brød. Jeg kan ikke lade helt være med, at gå i køkkenet til nytår – selvom det nu bliver rart ikke, at skulle tænke på madlavning i løbet af aftenen.
Men det skal ikke holde mig tilbage for, at dele nogle lækre opskrifter på forslag til nytår med Jer. Jeg elsker kylling og har længe haft et samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling og tænkte derfor det var ideelt, at lave nogle små retter med kylling. De er nemme at lave, smager super godt og er perfekte som en forret.
Ofte er forretter lavet med en form for fisk (som jeg elsker), men jeg kender flere som ikke er så glad for fisk. Derfor er tænkte jeg, at det var godt med nogle bud på forretter uden fisk.

Jeg har først og fremmest lavet små blinis med kylling, tomat, løg og persille. Efterfølgende lavede jeg små butterdejsskaller med kylling, asparges, timian og citron. Til sidst lavede jeg en ærtesuppe med kylling og sprødt kyllingeskind. Alle tingene er lavet med hele lår fra Frijsenborg Herregårdskylling.
Det hele blev super lækkert! Forretter til nytår med kylling er altså ikke en dårlig idé!

Jeg håber ellers, at I nyder juletiden og får hygget med Jeres familie.

Prøv også: Hjemmelavet kyllingesalat på sprødt brød