Grøn smoothie bowl med spirulina er en super sund og nærende morgenmad. Den er fyldt med gode sager og giver dig en god start på dagen.

Som i jo efterhånden ved, så elsker jeg at starte min morgen med en smoothie bowl. Derfor kommer der nu endnu en opskrift på en smoothie bowl. Denne gang er det en en grøn smoothie bowl lavet af banan, spinat, avocado, mælk og sidst men ikke mindst grøn spirulina.
Spirulina er en alge, som har et højt indhold af protein og jern. Det er derfor rigtig sundt for din krop. Udover at være sundt, så giver det også den flotteste farve til din bowl.

Det gode ved en smoothie bowl er, at den kan toppes med alverdens ting. Jeg plejer at bruge en form for frugt/bær, granola, frø, kerner og nogle gange peanutbutter. Bowlen på billedet har jeg toppet med granola, hindbær, kiwi, banan, hampefrø, chiafrø og skovsyre. Men top den med det DU aller bedst kan li’, mulighederne er uanede.

Hvis i elsker smoothie bowls, skal i også prøve mine opskrifter på acai bowl med blåbær og jordbær, smoothie bowl med banan og bær og kakao smoothie bowl. De er alle super sunde og lækre, ligesom en grøn smoothie bowl med spirulina.