Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Grøn toast med kylling og avocado er en nem og lækker frokost. Den er fyldt med kylling vendt i grøn pesto, avocado, ost og rucola.

Jeg har endnu engang været i køkkenet og udviklet en opskrift med Frijsenborg Herregårdskylling.
Denne gang har jeg lavet endnu en opskrift på toast, grundet at jeg elsker toast. Toast er nemt at lave og smager nærmest altid godt.
Som ovenstående beskriver har jeg lavet en grøn toast med en masse lækkerier. Jeg har lavet dem på en pande, men man kan også sagtens bruge en panini grill eller en normal toastmaskine. Dog kan det godt være svært, at få plads til nok fyld, hvis du bruger en toastmaskine.

Hvis du kunne li’ denne opskrift på grøn toast med kylling og avocado, synes jeg også du skal tage et kig på de to andre opskrifter på toast, som kan findes herinde på min blog. Nemlig toast med kylling, tomat og ost og rugbrødstoast med avocado.

Jeg vil som altid minde dig om, at du skal huske at følge med hos mig inde på Instagram. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘. Her er jeg aktiv hver dag og du vil få inspiration til endnu mere mad og følge lidt med i min hverdag.