Grove pølsehorn med grøntsager er et sundere alternativ til normale pølsehorn. De er lavet med bl.a. broccoli, spinat og kerner.

Jeg elsker hjemmelavede pølsehorn med ketchup og jeg får det alt for sjælendt. Det er nok grundet at det ikke er så sundt. Derfor tænkte jeg, at jeg ville gå i køkkenet og lave en lidt sundere opskrift på pølsehorn. Der er dog stadig hvedemel i, så man får stadig en følelse af rigtigt brød.
De er super nemme at lave og smager helt fantastisk. Det er også en rigtig god måde, at få lidt broccoli og spinat i dine børn på. Udover det forestiller jeg mig også, at de vil finde det hyggeligt, at være med til lave dem. Det syntes jeg i hvert fald da jeg var barn.

Servér dem evt. med en sukkerfri ketchup. Jeg ved de har en rigtig god en fra Easis og så kan man vidst også finde en sukkerfri ketchup i Lidl. Man bliver overrasket hvor meget sukker der egentlig er i normalt ketchup, så det er fantastisk med nogle sukkerfrie alternativer.

Jeg håber i blev inspireret til at gå i køkkenet og bage disse grove pølsehorn med grøntsager. Jeg lover jer, at i ikke vil fortryde det.

Prøv også: Hvidløgssnurrer med persille