Hjemmelavet pizza med skinke og grøntsager er en af mine favorit pizzaer. Jeres elsker serranoskinke, squash og svampe på pizza.

Jeg ELSKER pizza, på alle måder. Det er faktisk min favorit fastfood, sammenlignet med burger, hotdog mm. En sprød og tynd bund med en smagfuld tomatsauce, lækkert fyld og en masse mozzarella går man aldrig galt i byen med.

Jeg har også delt opskriften på en super nem og lækker pizzadej med fuldkorn. Den kan sagtens laves med normalt hvedemel, hvis man foretrækker det. Men jeg synes det giver dejen lidt mere tekstur, at tilføje noget fuldkornsmel.

Hvis du elsker pizza, synes jeg du skal afprøve min opskrift. En hjemmelavet pizza med skinke og grøntsager er også perfekt til madpakken, og kan nemt smides i fryseren. Hvis du har tilføjet lidt fuldkornsmel, bruger en masse grønt som fyld og sparer lidt på osten, kan det også være et ganske nærende måltid.

Hvis du gerne vil have et nemmere alternativ, til at lave din dej selv, så prøv min opskrift på tortilla pizza med kylling, ricotta og grønt.

Husk som altid at følge mig inde på Instagram. Min profil hedder ‘Isabellavlk’, og her deler jeg endnu mere inspiration til mad og små hverdagsglimt.