Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Kylling i cremet peanutsauce er en lækker thailandsk ret fyldt med smag. Den er lavet med grøntsager og kylling som er vendt i en lækker peanutsauce.

Som tidligere nævnt, elsker jeg det asiatiske køkken og herunder specielt det thailandske køkken. Jeg har været i Thailand to gange, og har smagt SÅ meget lækkert mad. Så nu tænkte jeg at jeg ville prøve, at lave mit eget take på en thailandsk ret. Nemlig kylling i cremet peanutsauce.

Retten er lavet af lækre grøntsager, herunder squash, peberfrugt og grønne bønner og så kylling. Udover det er der selvfølgelig også peanutbutter i og bl.a. grøn karry til at give smag. Jeg har i opskriften tilføjet både limesaft og yoghurt naturel, for at gøre retten ”lettere” og det fungerede super godt.

Jeg har igen brugt Frijsenborg Herregårdskylling fra De 5 Gaarde, som er uden vand – vigtigt i en opskrift som denne! Ellers kan man opleve at retten bliver sjasket, og det vil vi jo helst ikke ud i.

Retten er super nem og hurtig at lave – perfekt til en travl hverdag.

Jeg håber i har lyst til at afprøve opskriften. Hvis i leder efter andre thailandske retter, synes jeg også i bør prøve mine opskrifter på thai suppe med kylling og kokosmælk og marinerede satay kyllingespyd med peanutsauce.

Hav en dejlig dag  ★