Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Kyllingeruller med pesto og mozzarella er nemme at lave og smager fantastisk. Servér dem med en frisk salat og sprøde kartofler.

Jeg har denne gang været i køkkenet med en nyhed fra Frijsenborg Herregårdskylling. Nemlig deres nye rullet lårsteak, som kan købes i Kvickly (udvalgte butikker).
Rullet lårsteak er udbenede hele kyllingelår, som kan fyldes (som jeg har gjort) eller steges som en steak. Det er efter mit hoved en genial udskæring!
Jeg har før forsøgt mig, med at fylde kyllingebryster men det kan være svært at arbejde med. Derfor er det helt sikkert ikke sidste gang, jeg laver rullet lårsteak med fyld – det blev en kæmpe succes.

Jeg har fyldt dem med grøn pesto, mozzarella, spinat og soltørret tomat. En vildt lækker kombination – jeg er ikke i tvivl om, at jeg snart skal lave kyllingeruller med pesto og mozzarella igen!
Jeg er dog også sikker på, at man kan fylde de rullede lårsteak med mange andre lækre ting. Det at der er skind på, sørger for en saftig kylling med en smule sprødhed. MUMS!

Husk som altid at følge med hos mig, inde på min instagram-profil. Her deler jeg meget mere inspiration til mad og glimt fra mit liv. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘. Det ville gøre mig rigtig glad, hvis du havde lyst til at følge med.

Prøv også: Græsk kylling med kartofler