Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Mexicansk risret med kylling er en nem og lækker mexicansk ret fyldt med smag. Jeg har toppet med bl.a. gaucamole, tomat og creme fraiche.

Jeg har tidligere snakket om min kærlighed til mexicansk mad og nu fortsætter jeg. Det er simpelthen bare det skønneste mad med lækre smage og mulighed for at tilføje mange grøntsager til retten.
Denne gang har jeg lavet en mexicansk risret med kylling og den blev SÅ lækker!
Risretten består af en masse lækre krydderier, Frijsenborg Herregårdskylling, peberfrugter og selvfølgelig ris. Jeg har som nævnt toppet risretten med en masse gode sager.
Jeg tænker uden tvivl at denne ret også er god til madpakken – så lav endelig en stor portion. Du vil ikke fortryde det 😉

Hvis du elsker mexicansk mad, har jeg efterhånden en MASSE opskrifter her på bloggen. Du kan f.eks. prøve bagt sød kartoffel med mexicansk fyld, mexicanske pandekager med kylling, hjemmelavet tacos med pulled chicken eller sund mexicansk bowl med grillet kylling. Så har du lidt at gå igang med.

Husk som altid at følge med hos mig inde på Instagram. Her deler jeg endnu mere madinspiration og små glimt fra min hverdag. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘ 🙂 Det ville gøre mig rigtig glad, hvis du havde lyst til at følge med.