Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Mexicanske kyllingefrikadeller med cheddarost er super lækre og fyldt med gode sager. Servér dem med salsa, guacamole og creme fraiche.

Mexicansk mad er altid en god idé. Derfor kommer der selvfølgelig endnu en mexicansk opskrift fra mig.
Disse herlige kyllingefrikadeller er lavet med bl.a. tomat, cheddar og mexicanske krydderier. Mums en smagsbombe og et lidt mere spændende alternativ til en normal frikadelle. Jeg har (selvfølgelig) igen brugt hakket kylling fra Frijsenborg Herregårdskylling. Deres kyllinger er opdrættet under gode forhold, som jeg sætter stor pris på.

Mexicanske kyllingefrikadeller med cheddarost kan sagtens fryses ned og bruges i f.eks. madpakken. Lav dem evt. sammen med en fyldig salat. Så har du en utrolig lækker og nem aftensmad klar på kort tid.
Er jeg den eneste som elsker mexicansk mad?

Husk som altid at følge med inde på min Instagramprofil. Jeg hedder ‘Isabellavlk’ og deler endnu mere mad og små glimt fra min hverdag.

Hvis du er glad for kyllingefrikadeller skal du også prøve mine opskrifter på græske kyllingefrikadeller og kyllingefrikadeller med gulerod og squash. De er begge super lækre og fyldt med smag. Kyllingefrikadeller er altså bare altid en god idé. OG så er de super nemme at lave.