Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Pizza med kylling og grønt er en skøn sommerpizza fyldt med lækre sager. Pizzadejen er nem at lave og skal bare passe sig selv på køl natten over.

Tid til endnu en opskrift på pizza. Jeg elsker pizza og det gør de fleste andre jeg kender også. Derfor tænkte jeg, at det var på tide, at forsøge mig med endnu en opskrift på pizza. Denne gang er den toppet med Frijsenborg Herregårdskylling, champignon, asparges, diverse oste, rosmarin og pesto. Den her pizza passer perfekt sammen med et glas koldt hvidvin, hvis jeg selv skulle sige det.

Som tidligere nævnt har jeg benyttet Frijsenborg Herregårdskylling til opskriften, som jo er en fast samarbejdspartner. Det er danske kyllinger, som er opdrættet under gode forhold og med respekt for naturen. Nogle værdier jeg vægter meget højt selv og jeg er derfor meget glad for, at kunne dele inspiration med deres kylling.

Jeg håber i blev inspireret til at afprøve opskriften på pizza med kylling og grønt. Hvis i leder efter mere inspiration til pizzaer har jeg også en opskrift på tortilla pizza med kylling og ricotta, surdejspizza med hokkaido græskar og chorizo og hjemmelavet pizza med skinke og grøntsager.

Husk som altid at følge med inde på min profil på Instagram. Her deler jeg endnu mere mad 🙂 Min profil hedder ‘Isabellavlk‘.