Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Risotto med kylling, asparges og svampe er en utrolig lækker og smagfuld risotto. Den er forholdvis nem, at lave og er perfekt, at servere for gæster.

Jeg elsker risotto, og kunne spise det hver dag, hvis jeg ikke tænkte over min kost. Det er vidst ingen hemmelighed, at risotto er en ret kalorieholdig ret. MEN det betyder altså ikke, at man ikke må spise det engang imellem.

I dag vil jeg dele endnu en opskrift på risotto. Denne gang er det en risotto med kylling, asparges, svampe, parmesanost og rosmarin. Jeg serverede den med sprødt serranoskinke, som fungerede super godt.
Risotto er et godt foreslag til en aften med gæster. Det er nemt at lave og smager fantastisk, sammen med et glas koldt hvidvin.

Endnu engang er opskriften lavet i samarbejde med Frijsenborg Herregårdskylling. Deres kylling er efterhånden blevet en fast del af mit køleskab, og det er jeg virkelig glad for. Det er danske kyllinger, som har levet under gode forhold med adgang til frisk luft og overdækkede udearealer. Det sætter jeg personligt selv, meget stor pris på.

Hvis du elsker risotto, skal du også prøve min opskrift på svamperisotto med squash og parmesanost. Den er også SUPER lækker.