Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Salat med kylling og grillede grøntsager er en sund og nem salat. Den er fyldt med bl.a. grillet squash, aubergine og asparges. MUMS!

Endnu en opskrift på en lækker og fyldig salat med Frijsenborg Herregårdskylling fra mig. Denne gang på en salat som skriger sol og sommer. Den er nemlig lavet med lækre grillede grøntsager.
Salaten fungerer super godt som en måltidssalat, da den mætter rigtig godt grundet bl.a. kyllingen. Udover det er en salat med kylling og grillede grøntsager et super sundt måltid, som stadig smager skønt.

Jeg har allerede en masse opskrifter på lækre salater liggende her på bloggen. Så hvis du leder efter inspiration til salater, er det bare med at komme igang. Du kan f.eks. prøve min opskrift på salat med kylling og kikærter, asiatisk salat med mango og avocado eller græsk salat med oliven og fetaost. Og jeg har mange flere! Det skal ikke være kedeligt at spise sundere.

Husk som altid at følge med inde på min profil på Instagram. Her deler jeg endnu mere mad (selvfølgelig), men også lidt glimt fra mit liv. Det ville gøre mig rigtig glad, hvis du havde lyst til at følge med. Og jeg lover, at du ikke vil fortryde det. Specielt hvis du i forvejen synes godt om mine opskrifter.