Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Salatbowls med kylling og grønt er en lækker og sund ret som de fleste kan li’. De er nemme at lave og kan spises med god samvittighed.

Endnu en opskrift på en lækker bowl fra mig. Denne gang faldt valget på en salatbowl, eftersom at i ofte er vilde med de sundere alternativer. Bowlen serveres med den lækreste peberfrugt-dressing, som er lavet på bl.a. bagt peberfrugt, yoghurt med lavt fedtindhold, persille og citron. Dressingen er altså væsentlig sundere end de fleste andre og du kan med god samvittighed komme en god portion dressing på din salat.

For at sikre at salatbowlen mætter godt har jeg brugt sorte linser og kylling. Jeg har selvfølgelig brugt Frijsenborg Herregårdskylling som jeg plejer. Jeg har nævnt det før, men nu får i endnu engang lidt info om deres kylling. Kyllingerne vokser op under gode forhold og har adgang til både stald og veranda. Kyllingerne bliver både født og slagtet i Danmark og er selvfølgelig antibiotikafri. Hvis du gerne vil vide endnu mere om Frijsenborg Herregårdskylling, kan jeg anbefale dig at tjekke deres hjemmeside ud. Her kan du også finde endnu flere opskrifter med kylling.

Jeg håber du blev inspireret til, at lave salatbowls med kylling og grønt i dit eget køkken.
Husk som altid at følge med inde på min profil på Instagram. Her hedder jeg ‘Isabellavlk‘ og deler endnu mere mad-inspiration.

Prøv også: Hjemmelavet poke bowl med teriyaki kylling