Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Spaghetti med kylling og grøntsager er en super lækker italiensk inspireret ret. Retten er nem og hurtig at lave – Perfekt til en travl hverdagsaften.

Spaghetti er en god opfindelse, som de fleste kan li’. Derfor tænkte jeg at jeg ville lave endnu en opskrift med spaghetti. Denne opskrift er lavet med lækre råvarer som minder mig om en tur til Italien. Den består bl.a. af tomat, basilikum, olivenolie og frisk mozzarella. OG så er retten lavet med kylling.

Som i nok ved, har jeg endnu engang brugt Frijsenborg Herregårdskylling. Det er nok efterhånden gået op for mange, at jeg har haft dette samarbejde kørende længe. Men jeg er virkelig også glad for både kyllingen og samarbejdet.

Spaghetti med kylling og grøntsager minder mig mest af alt om varmere dage og hygge. Det er vi nok flere der glæder sig til. Specielt i disse dage hvor covid-19 fylder utrolig meget i alles liv. Men jeg håber at i alle passer på hinanden og bliver så meget indenfor som muligt.

Husk som altid at følge med på min profil på Instagram. Her hedder jeg ‘Isabellavlk’ og jeg deler ud af hverdagsglimt og endnu mere mad.

Prøv også: Spaghetti med kødboller af kylling og One pot pasta med chorizo