Reklame for Møllerup Gods

Sund julekage med appelsin frosting er en nem og lækker kage til den søde juletid. En kæmpe bonus er at den kan spises med god samvittighed. Prøv den!

Juletiden er i fuld gang, og derfor tænkte jeg at det var tid til endnu en juleopskrift fra mig. Denne gang på et sundere alternativ, som jo godt kan være tiltrængt som afveksling til mange af de søde sager, som ryger indebords i december.
Jeg elsker jul, men maden er ofte ret fed og tung og derfor synes jeg selv det er lækkert med et sundere alternativ. Her er en sund julekage med appelsin frosting ideel.

Igen har jeg leget lidt med spændende hampe produkter fra Møllerup Gods, nemlig deres hampemel. Hamp er som tidligere nævnt SUPER sundt, og rig på både fibre, proteiner, aminosyrer og de gode fedtstoffer.
Hvis du synes hamp lyder spændende synes jeg bestemt, du skal prøve at lege lidt med det selv. Hampemelen kan købes både online hos Møllerup Gods og i Føtex og Bilka. Jeg har også en opskrift på julesnurrer med varme krydderier og hamp og bowl med hampe falafler og grønt som du også kan afprøve.

Jeg håber at i har haft en god start på december måned og at i nyder julehyggen. Det gør jeg i hvert fald, det er simpelthen bare så hyggelig en tid.