Reklame for De 5 Gaarde og Frijsenborg Herregårdskylling

Sund rugbrødssandwich med kylling er en af mine yndlings sandwiches. Den er super nem at lave, og smager fantastisk. Perfekt til en lækker frokost eller nem aftensmad.

Kyllingen er bagt, og derefter har jeg plukket kødet af. Så ender du altså bare med det saftigste og smagfulde kylling til din sandwich. Jeg har brugt hele lår, men hvis du skal lave disse sandwiches til mange mennesker, kan du også bage en hel kylling. Begge dele er SUPER lækkert. Igen har jeg brugt Frijsenborg Herregårdskylling til opskriften.

Yderligere har jeg fyldt sandwichen med rucola, tomat, agurk, avocado, persille og en spread af soltørrede tomater og flødeost. Denne spread er nem at lave, og kan bruges til mange forskellige ting, f.eks. til at fylde i kyllingebryst.

Sandwichen kan også sagtens laves med normalt brød, hvis man foretrækker det. Jeg synes bare sprødt rugbrød er så lækkert i en sandwich og så er det selvfølgelig også lidt sundere.

Hvis du kan li’ denne opskrift på en sund rugbrødssandwich med kylling, vil du nok også synes godt om min opskrift på rugbrødstoast med avocado. Den er også utrolig lækker.

Husk som altid at følg min profil på Instagram, som hedder ‘Isabellavlk‘. Her deler jeg endnu mere inspiration til mad og et par glimt fra min hverdag.