Sund salat med aubergine og tomat er en af mine go-to salater. Den er et bud på en lidt mere spændende salat til aftensmaden.

Jeg laver denne salat ret ofte (og deler den på min instagramprofil), og har fået forespørgsler på opskriften på den flere gange. Så derfor tænkte jeg, at det var på tide, at skrive opskriften ned til Jer.

Denne salat er lavet med bagte auberginer, små tomater, rucola, granatæble, fetaost og min favorit dressing. Dressingen er lavet af olivenolie, citron, hvidløg, salt og peber. Verdens nemmeste og lækreste dressing hvis du spørger mig.

En sund salat med aubergine og tomat, kan næsten serveres til alt og den falder altid i god jord. Lav den evt. sammen med naanbrød, haydari, humus og nogle simple kyllingespyd. Så har du et foreslag til en lækker middag, næste gang du får gæster. Mine gæster plejer i hvert fald at være glade, når de har fået serveret dette.

Salaten kan også spises alene, til f.eks. frokost. Den mætter godt og du kommer hele smagspaletten rundt og føler dig derfor tilfredsstillet efter. OG så er det ovenikøbet en sund salat med godt med næring i. Prøv den! Jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde det (og heller ikke din mave).