Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Sund salat med kylling og granatæble er en super lækker og frisk salat. Den kan spises som måltidssalat evt. med lidt brød til.

Januar måned er for alvor igang, og vi er nok flere som forsøger at spise lidt sundere efter en sød juletid. Derfor tænkte jeg, at det var ideelt at give et bud på en lækker og sund salat. Den er fyldt med smag og gode sager. Det behøves ikke være kedeligt at spise sundt.
En sund salat med kylling og granatæble mætter godt og kan sagtens spises som et måltid uden tilbehør. Den består af hvidkål, rucola, bagt broccoli, kylling, granatæblekerner og en syrlig dressing.

Jeg har selvfølgelig brugt Frijsenborg Herregårdskylling til denne opskrift. Denne gang er det deres lækre overlår jeg har benyttet mig af. Hvis du vil læse mere om Frijsenborg Herregårdskylling, så følg linket.

Ellers håber jeg, at i har haft en god start på 2020 og at i har et dejligt år foran jer. Jeg er i hvert fald spændt på hvad året bringer.

Husk som altid at følge med inde på Instagram. Her hedder jeg ‘Isabellavlk‘ og deler endnu mere mad og små glimt fra min hverdag.

Prøv også: Grøn salat med kylling og bær