Sund salat med varmrøget laks er en super nem, lækker og frisk sommersalat. Den er fyldt med lækre sager og kan spises med god samvittighed.

Jeg spurgte for lidt tid siden (på Instagram) hvilke opskrifter, i godt kunne tænke jer at se på min blog. Flere svarede salater og retter med fisk. Derfor har jeg lavet en ny opskrift på en lækker sommersalat med varmrøget laks. Mums den blev lækker!
Spis den til frokost, evt. med en skive brød.

Dressingen til denne salat er min all time favorit dressing. Den er super nem at lave og kan bruges til nærmest enhver salat. Persille, hvidløg og citron kan altså bare noget i en salat! Et andet tip er at marinere tilberedte tigerrejer i denne dressing, det er også MEGA lækkert.

Hvis du leder efter mere inspiration til lækre og sunde sommersalater, har jeg efterhånden en del her på bloggen. F.eks. citrussalat med kylling og fetaost, sund cæsarsalat med kylling og grøn salat med kylling og bær. Så det er bare med at komme igang. Salater er altså bare det bedste om sommeren, og faktisk det jeg har mest lyst til i varmere vejr. Udover det føler jeg mig altså godt tilpas efter jeg har spist en sund og lækker salat.

Jeg håber i fik lyst til at prøve min opskrift på sund salat med varmrøget laks og ellers håber jeg, at i nyder det sidste af sommeren.