Sunde bananpandekager uden mel er en af mine absolut favoritter. De er svampede, søde og lækre og kan spises når som helst på dagen.

Jeg har ofte fået forespørgsler på Instagram, om hvordan jeg laver mine bananpandekager. Så nu tænkte jeg, at jeg hellere måtte lave en opskrift til Jer.

Sunde bananpandekager uden mel er faktisk mine yndlings pandekager. Bananen gør dem svampede, og også søde. Derfor kan man helt undlade at bruge fedtstof og sukker i dejen. Udover det bruger jeg proteinpulver og havregryn i stedet for mel, for at give dem lidt mere tyngde. Det gør også, at de kan holde mig mæt længe. Proteinpulveret kan sagtens undlades og erstattes med havregryn. Dvs. at der skal bruges 1 hel dl. havregryn, hvis proteinpulveret undlades. Begge dele smager super godt, så fortvivl ikke hvis du ikke lige har proteinpulver liggende eller helst vil undgå det.

Udover at smage utroligt godt, så er de også virkelig nemme at lave. Alt skal i en skål og blendes og derefter skal pandekagerne steges. SÅ nemt.

Jeg har erfaret at de også er rigtig lækre som en snack, og også som en del af madpakken. Det tilfredsstiller den søde trang, og du undgår usunde sager.

Hvis du elsker sundere alternativer synes jeg, at du skal prøve mine opskrifter på sunde bananvafler med kakao og sunde bananmuffins uden mel og sukker.