Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Sunde grøntsagspandekager med krydret kylling er en super lækker og sund ret. Det er perfekt til aftensmad, og de kan fyldes med præcis det du bedst kan li’.

Endnu en opskrift på pandekager. Denne gang er det dog en grøntsagspandekage lavet med gulerod og squash. De smagte simpelthen SÅ godt og så er de super sunde.
Jeg har fyldt dem med krydret kylling og mine yndlings grøntsager. Men det kan fyldes med alverdens ting, jeg forestiller mig også, at de er rigtig gode med laks.

Sunde grøntsagspandekager med krydret kylling, er super nemme at lave og fyldt med gode sager. Det er også en rigtig god måde, at få lidt ekstra grøntsager. Umiddelbart kan man ikke smage grøntsagerne særlig meget, så jeg er sikker på de også vil blive modtaget godt af børn (og voksne) som ikke er så glade for grøntsager.

Igen har jeg brugt Frijsenborg Herregårdskylling, til at lave det lækreste pulled chicken. Som i nok ved elsker jeg pulled chicken. Man kan gøre så mange ting med pulled chicken og denne gang har jeg krydret det med røget paprika, ketchup og salt. Det blev utrolig lækkert.

Hvis i elsker grøntsagspandekager, skal i også prøve min opskrift på sunde spinatpandekager med kylling. De er også super lækre!