Reklame for Diablo Steel

Surdejsboller med kerner er simpelthen bare så lækre og saftige. Udover det er de, grundet bagestål, helt vildt sprøde. Mmmh!

Jeg elsker sprøde og saftige surdejsboller. Det er dog ingen hemmelighed, at det kræver lidt mere, at lave surdejsboller end normale boller. Jeg synes dog, at det er det HELE værd, da man ender med de lækreste saftige boller.
Disse surdejsboller er som nævnt lavet med kerner, som giver ekstra bid.

Som tidligere nævnt, har jeg gjort brug af et bagestål. Nemlig et bagestål fra Diablo Steel. Et bagestål gør, at bollerne bliver utrolig sprøde. Efter jeg har fået anskaffet mig et bagestål, kan jeg slet ikke forestille mig, at bage uden et. Det giver virkelig en helt anden oplevelse.
Hop ind og tjek et bagestål ud fra Diablo Steel, jeg kan VARMT anbefale det. De er faktisk heller ikke så dyre, som man måske tror og koster mellem 450-499 kr. Det er altså til, at have med at gøre og er perfekt som et julegaveønske. Jeg lover dig, at du ikke vil fortryde investeringen i et bagestål.

Hvis du ikke, orker at bruge surdej, har jeg også en anden god opskrift på koldhævede boller uden surdej. De bliver også SUPER lækre, på et bagestål.

Jeg håber, at du blev inspireret til, at afprøve min opskrift. Jeg lover dig, at du ikke vil fortryde det.