Reklame for Frijsenborg Herregårdskylling

Tomatsalat med kylling er en lækker og frisk salat som passer perfekt til en lun sommeraften. Den er super nem at lave og er færdig på under 30 min.

Så blev det tid til endnu en lækker salat med Frijsenborg Herregårdskylling. Denne gang en salat som de fleste kender, men med lidt ekstra lækkerier. Jeg har nemlig lavet den klassiske italienske tomatsalat lidt om, ved at tilføje kylling. Yderligere har jeg gjort den ekstra lækker med lidt grøn pesto.
Tomatsalat med kylling er en meget simpel ret, men den skal bestemt ikke undervurderes. Nøj hvor er det lækkert! Jeg er sikker på den også ville smage skønt med grillet kylling istedet for kylling stegt på panden.

Hvis i er interesseret i flere italienske retter er der flere at finde på bloggen. F.eks. bruschetta med tomat i to former, pasta med kødboller i tomatsauce og svamperisotto med squash og parmesanost. Og der er selvfølgelig mange flere.

Husk som altid at følge med inde på min profil på Instagram. Her hedder jeg ‘Isabellavlk‘ og deler endnu mere mad og inspiration til køkkenet. Udover det får i også lidt glimt fra min hverdag. Det ville gøre mig rigtig glad, hvis i havde lyst til at følge med.