Wok med kylling og kokosmælk er en sikker vinder herhjemme. Det er nemt at lave og en god måde at få grøntsager på.

Som nogen måske ved, ELSKER jeg det asiatiske køkken. De bruger de lækreste krydderier, krydderurter og råvarer. Ingefær, lime, soyasauce, karry, citrongræs og jeg kunne blive ved. Mums, siger jeg bare.

Denne wok er lavet med kylling, gulerødder, sugarsnaps, squash, svampe, løg, hvidløg, forårsløg, ingefær, lime, kokosmælk og diverse saucer og krydderier. Selvom det lyder som meget snitte arbejde, går det hurtigt nok når du først er i gang. Friske grøntsager er altså bare bedst i en wok, så jeg vil anbefale at snitte løs fremfor, at købe dem på frost. Det er det værd i sidste ende, da din wok bliver MEGET bedre.

Retten er god til hverdagen, men kan også sagtens serveres for gæster med et koldt glas hvidvin. Jeg plejer i hvert fald aldrig, at gå galt i byen med en god omgang wok.

Prøv også min opskrift på kylling i cremet peanutsauce, marinerede satay kyllingespyd med peanutsauce og sunde wok med kylling og grøntsager. De vil falde i rigtig god jord, hvis du er lige så glad for asiatisk mad som jeg er.

Husk (som altid) at følg mig på Instagram. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘.