Alkoholfri cocktails og dessert med Baileys Salted Caramel (Reklame)

Jeg var i sidste uge til to spændenede event med Diageo, som står bag mange af de typer spiritus vi kender. Begge dele var en stor succes – du kan læse lidt nærmere om begge events her.

Seedlip

Det ene event var i forbindelse med at de lancere (i DK) deres nye alkoholfri spiritus kaldet ‘Seedlip‘, som er verdens første destillerede alkoholfri spiritus. Vi mixede tre cocktails til eventet, med de tre forskellige varianter fra Seedlip. Nøj hvor var det lækkert! Det smagte præcis som cocktails med alkohol.
Jeg ved godt hvad jeg skal drikke, når jeg vil have cocktails uden alkohol eller når jeg engang bliver gravid og ikke må drikke alkohol. Der er heller ikke noget mere kedeligt, end at sidde med en cola, når de andre drikker lækre cocktails.
Varianterne fra Seedlip kan både bruges som erstatning til f.eks. gin eller lys rom. Seedlip kan bl.a. fåes i dine lokale spiritus butikker.

Baileys Salted Caramel

Jeg var som nævnt også til et event med Baileys grundet deres nye (og vildt lækre) lancering. Jeg ELSKER Baileys! Derfor blev jeg meget glad, da jeg hørte om deres nye variant.
Eventet var online og det var den dygtige Frederikke Wærens som stod bag den opskrift vi skulle lave. I kan se mit forsøg på nedenstående billede og finde hele opskriften her. Det var den lækreste chokolademousse med Baileys Salted Caramel og karamelpopcorn. Hvis du er til Baileys og chokolade, så SKAL du prøve denne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *