Haydari

Haydari

Haydari lavet på bagt rød peberfrugt og fetaost er altid et hit hos mig. Jeg har fået flere efterspørgsler på min opskrift haydari, så her kommer den.

Mexicansk pulled chicken burger

Pulled chicken burgers er en af mine absolut favoritter. Den her lavet med mexicanske krydderier er ingen undtagelse. Pulled chicken er SÅ nemt at lave og smager fantastisk.

Chiagrød med skyr og mango puré

Chiagrød er simpelthen bare så lækkert og nemt at lave. Det kan laves på mange forskellige måder, men det her er en af mine absolut favoritter, da jeg elsker alt med mango i.

Kylling i cremet peanutsauce

Kylling i peanutsauce er en sikker vinder herhjemme. Lækre grøntsager og kylling i en cremet peanutsauce, mmmh. 

Nem tortilla pizza med kylling, spinat, svampe og ricotta

Jeg har før nævnt at jeg elsker pizza! Derfor har jeg lavet endnu en opskrift på pizza, denne gang en meget nem og hurtig en af slagsen.

Sommersalat med grillet kylling

Sommeren er over os og derfor tænkte jeg, at det var perfekt, at lave en opskrift på en sommersalat til de lune sommeraftener.

Nem og sund pastasalat med grillet kylling

Jeg elsker at bruge lune sommerdage ude i naturen, med noget lækkert at spise. Denne pastasalat er perfekt at tage med på picnic i skoven, på stranden eller andre steder. Udover det er den også god til madpakker og så er den nem at lave og super sund. 

Sunde wraps med grillet fajita kylling og grønt

Sommeren er over os og derfor tænkte jeg, at det var oplagt, at lave en opskrift som er perfekt til en strandtur eller picnic i skoven. Udover det er opskriften også god til madpakker, når vi engang er på den anden side af ferien.

Sund squash-pizza med revet kylling

Nu til et sundere alternativ. Jeg elsker pizza, men vi ved vidst godt alle, at det ikke er så sundt i for store mængder. Derfor har jeg lavet et sundere spin på en pizza.