Bagte auberginer med fyld af kylling

I dag vil jeg dele endnu en lækker opskrift med kylling. Jeg elsker bagte auberginer og laver dem ofte herhjemme. Udover det elsker jeg pulled chicken, derfor tænkte jeg at kombinere disse to ting.

Spinatvafler med pulled chicken

Endnu en opskrift med pulled chicken fra mig! Det er helt klart en af mine favoritmåder, at tilberede kylling på. Det bliver så saftigt, smagfuldt og kan bruges til ALT. 

3 gode dressinger

De kan bruges til diverse salater. Nr. 1 er spicy og er god til en frisk salat, nr. 2 er sød og krydret og er god til en syrlig salat og nr. 3 er perfekt til sommerens salater.

Hele kyllingelår med tomat, squash og aubergine

Endnu en opskrift fra mig. Denne gang en italiensk inspireret opskrift på kyllingeoverlår i fad, med bl.a. tomat, squash og aubergine. Kyllingen bliver super saftig og er et stort hit herhjemme. 

Soya-marinerede kyllingelår

Endnu en opskrift på kyllingelår! Jeg elsker saftige og smagfulde kyllingelår, og de kan laves på så mange forskellige måder. I dag er opskriften på soya-marinerede kyllingelår, som er SÅ nemme at lave.

Asiatisk salat med squashnudler og kylling

I dag lyder opskriften på en frisk og sprød asiatisk salat med squashnudler og pulled chicken. Hvis jeg selv skal sige det blev den her salat MEGET vellykket og smagte skide godt. Udover det er den også super sund.

Mexicansk kyllingeburger

Jeg ELSKER burger, i alle afarter. De skal helst være så greasy som muligt.

Sprød kylling på en bund af stegte portobello svampe, stegte tomater og feta-dressing

Jeg har tryllet en lækker opskrift frem, med filet supreme. Stegte portobello svampe,  stegte tomater, feta-dressing og kylling med sprødt skin.

Hjemmelavede tacos med krydret pulled chicken

Jeg elsker mexicansk mad og især tacos. Derfor har jeg sammensat en opskrift på tacos med mit yndlingsfyld, nemlig bl.a. pulled chicken, avocado og salsa.