Marinerede satay kyllingespyd med peanutsauce

Endnu en opskrift fra mig, i samarbejde med De 5 Gaarde. Denne gang på de lækreste og saftigste kyllingespyd fuld af smag. Hertil lavede jeg en lækker peanutsauce, som spyddene dyppes i. 

Sund mexicansk bowl med grillet kylling

Som tidligere nævnt, elsker jeg mexicansk mad – Så i dag kommer endnu en mexicansk opskrift. Denne gang er det på en mexicansk bowl, fyldt med gode ting. Den her er en sundere en af slagsen, med en masse grøntsager, kylling, bønner og dips.

Grillet kylling og asiatisk salat med mango, avocado og peanutdressing

Som i ved har jeg et samarbejde kørende med De 5 Gaarde, som sælger Frijsenborg Herregårdskylling. Deres nye grill produkter er netop kommet i butikkerne, og derfor tænkte jeg, at jeg vil give et bud på en lækker salat man kan spise dertil.

Sundere banankage med hindbær og et twist af citron

Jeg elsker kage i alle former. Både sunde og usunde. I dag vil jeg dele en opskrift på en sundere en af slagsen.

Mexicanske pandekager med krydret kylling

I dag vil jeg dele en lækker opskrift på mexicanske pandekager med fyld af kylling, kidneybønner, peberfrugt, løg og krydderier. Jeg serverede dem med lidt forskelligt grønt, creme fraiche og salsa.

Rugbrødssandwich med plukket kylling

Endnu en nem og lækker opskrift fra mig! Denne gang på rugbrødssandwich med plukket kylling, spread af flødeost og soltørrede tomater og grønt. Nam de blev gode. 

Bagt kylling på en bund af sød kartoffelmos og stegte grøntsager

I dag vil jeg dele en nem, lækker og sund opskrift. Ja, du læser rigtigt, der står sød kartoffelmos og det smager VIRKELIG godt! Udover det er kyllingen sprød og grøntsagerne fulde af smag.

Æggemuffins med kylling

I dag vil jeg gerne dele en opskrift på sunde og lækre æggemuffins med kylling. De er perfekte til madpakken eller som en mættende snack. 

Frisk salat med pulled chicken

I dag vil jeg dele en opskrift på en frisk og syrlig salat med pulled chicken. Som jeg før har nævnt, så kan pulled chicken bruges til ALT, og en lækker salat er ingen undtagelse.