Haydari af bagt peberfrugt og fetaost

Haydari af bagt peberfrugt og fetaost

Haydari af bagt peberfrugt og fetaost er en af mine favoritter. Det smager godt til nærmest alt!

Det arabiske køkken indeholder så mange lækre sager, som jeg elsker. Jeg tænkte derfor at det var på tide, at jeg delte lidt flere arabisk inspireret opskrifter.

Haydari af bagt peberfrugt og fetaost er altid et hit hos mig. Jeg har fået flere efterspørgsler på min opskrift på haydari, så her kommer den. Haydari er super nemt at lave, kræver ikke særlig meget tid og smager helt fantastisk.

Lav evt. mine naanbrød til , det er den perfekte kombination. Yderligere har jeg en opskrift på en salat med speltkerner, som også er en ideel ret at servere med haydari og naanbrød.
Prøv også min opskrift på naanbrød med bagt kylling og grønt. Der indgår haydari nemlig også, sammen med en masse andet lækkert fyld i en wrap af naanbrød.

Husk som altid at følge med inde på min instagramprofil. Her deler jeg endnu mere inspiration til madlavning og madoplevelser og en smule glimt fra min hverdag. Min profil hedder ‘Isabellavlk‘.

Ellers håber jeg, at i har haft en dejlig dag og har fået en god start efter sommerferien. Det kan jo være lidt af en hård omgang.

Ingredienser

  • 300 g rød peberfrugt (svarer til ca. 3 peberfrugter)
  • 200 g fetaost/hvid ost (jeg brugte ‘Puck’)
  • Saften fra ½ citron
  • 1 hvidløg
  • 1 håndfuld persille
  • Evt. en smule chili, hvis den skal være stærk

Fremgangsmåde

  1. Bag peberfrugterne i 25 min. ved 180 grader. Lad dem køle helt af.
  2. Blend de bagte peberfrugter med fetaost, hvidløg, citronsaft og persille.

Hvor mange stjerner vil du give denne opskrift?

Klik på en stjerne for at rate

Gennemsnits rating 5 / 5. Antal anmeldelser: 9

Denne opskrift har ikke fået stjerner endnu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Antal: 1 skål
Rating:
5
(9)
Udgivet: marts 18, 2021